Melanie van Heijst

Melanie van Heijst is arts seksuele gezondheid. Dat wil zeggen dat zij mensen begeleidt in het proces om zich weer lekker in hun 'seksuele vel' te voelen. Dat klinkt natuurlijk als een heel breed en divers begrip, dat is het ook. Je seksuele gezondheid wordt beïnvloed door lichamelijke factoren, psychologische aspecten, gebeurtenissen op het werk, binnen de familie en binnen de relatie.

Melanie van Heijst ontmoet mensen tijdens een consult waarna zij heel gericht probeert tot de kern van het verhaal te komen; vooral door een luisterend oor te bieden, kennis te verschaffen, advies te geven maar bijvoorbeeld ook medische handelingen te verrichten.

Gezien haar ruime kennis en ervaring op dit vakgebied is Melanie van Heijst in staat een breed scala aan seksuele onderwerpen te behandelen.

Melanie van Heijst: "Ik houd van mijn vak en vind het een uitdaging om aan alle verschillende mensen zorg op maat te bieden met aandacht voor emoties zoals verdriet, wanhoop, schaamte en angst. Om op die manier een stukje gezondheid te bieden in de meest brede zin van het woord."

Liefde
Melanie van Heijst

Melanie van Heijst

Arts seksuele gezondheid
Arts Seksuoloog NVVS

Contact

E contact@melanievanheijst.nl

Adres

Fransebaan 592-B
(bovenste bel)
5627JM Eindhoven
Toegang alleen op afspraak

Ingang kliniek

KvK: 17270114 0000
AGB: 76085978
BIG: 59021523701
Geregistreerd bij: NVVS

NVVS Logo