Contact

Heb je vragen of twijfels op het gebied van seksualiteit, intimiteit, aarzel dan niet en vraag het Melanie.

16-3-2020: Update m.b.t. Coronavirus

Beste bezoeker,

Gezien de geadviseerde voorzorgsmaatregelen betreffende het Coronavirus zal ook ik mijn werkzaamheden aan moeten passen.

Concreet zal dit inhouden dat ik in elk geval tot en met 6 april geen face to face consulten verzorg. Met mail en bellen bestaat eventueel de mogelijkheid om reeds gemaakte afspraken wel door te laten gaan. Dit doe ik graag in overleg met een ieder die reeds een geplande afspraak heeft staan.

Tot nader bericht zal ik geen nieuwe afspraken in plannen en dus ook geen nieuwe patiƫnten accepteren.

Ik vertrouw op jullie begrip. Weet dat vragen via de mail steeds welkom zijn. Ik volg de adviezen van het RIVM en van de federatie van medisch specialisten en houd jullie via deze weg op de hoogte van eventuele veranderingen.

Ik wens jullie allemaal veel wijsheid en gezondheid toe, probeer je thuis te vermaken en steun elkaar via de telefoon en de digitale wegen.

Met vriendelijke groet,
Melanie van Heijst

Adres

Fransebaan 592-B
(bovenste bel)
5627JM Eindhoven
Toegang alleen op afspraak

Betaling

Betalen met pin gaat niet, cash en internet bankieren is wel mogelijk. Zorg dan dat je zelf internet hebt en neem indien nodig je identifier mee.

Verhindering

Het afzeggen en wijzigen van gemaakte afspraken is in de praktijk vaak erg lastig. Indien minder dan twee werkdagen van te voren wordt afgemeld - ongeacht de reden - kan een bedrag in rekening gebracht worden, afhankelijk van de duur van de consultafspraak. Dit is ook zo als je niet op je eerste afspraak komt. Die kosten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Afmelden kan via mail. Geef het asjeblieft door anders zit de arts onnodig op je te wachten.

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in zodat Melanie gericht op je (aan)vraag kan reageren. Hier asjeblieft alleen korte vragen stellen. Melanie antwoordt je zo snel mogelijk met informatie over uitgebreidere communcatie.
Captcha image

Onleesbaar?
Klik hier om te vernieuwen.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akoord met de Privacy Policy

EngelsFeel free and ask Melanie

Melanie van Heijst

Melanie van Heijst

Arts seksuele gezondheid
Arts Seksuoloog NVVS

Contact

E contact@melanievanheijst.nl

Adres

Fransebaan 592-B
(bovenste bel)
5627JM Eindhoven
Toegang alleen op afspraak

Ingang kliniek

KvK: 17270114 0000
AGB: 76085978
BIG: 59021523701
Geregistreerd bij: NVVS

NVVS Logo