Contact

Heb je vragen of twijfels op het gebied van seksualiteit, intimiteit, aarzel dan niet en vraag het Melanie.

Het maken van een afspraak kan alleen via mail: contact@melanievanheijst.nl. Het streven is om de mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Je krijgt dan een bevestiging en een afspraak voor een consult. Uiteraard zijn in de praktijk de benodigde voorzorgsmaatregelen getroffen i.v.m. Corona.

Adres

Fransebaan 592-B
(bovenste bel)
5627JM Eindhoven
Toegang alleen op afspraak

Betaling

Betalen met pin gaat niet, cash en internet bankieren is wel mogelijk. Zorg dan dat je zelf internet hebt en neem indien nodig je identifier mee.

Verhindering

Het afzeggen en wijzigen van gemaakte afspraken is in de praktijk vaak erg lastig. Indien minder dan twee werkdagen van te voren wordt afgemeld - ongeacht de reden - kan een bedrag in rekening gebracht worden, afhankelijk van de duur van de consultafspraak. Dit is ook zo als je niet op je eerste afspraak komt. Die kosten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Afmelden kan via mail. Geef het asjeblieft door anders zit de arts onnodig op je te wachten.

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in zodat Melanie gericht op je (aan)vraag kan reageren. Hier asjeblieft alleen korte vragen stellen. Melanie antwoordt je zo snel mogelijk met informatie over uitgebreidere communcatie.
Captcha image

Onleesbaar?
Klik hier om te vernieuwen.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akoord met de Privacy Policy

EngelsFeel free and ask Melanie

Melanie van Heijst

Melanie van Heijst

Arts seksuele gezondheid
Arts Seksuoloog NVVS

Contact

E contact@melanievanheijst.nl

Adres

Fransebaan 592-B
(bovenste bel)
5627JM Eindhoven
Toegang alleen op afspraak

Ingang kliniek

KvK: 17270114 0000
AGB: 76085978
AGB: 84103038
AGB: 90045155
BIG: 59021523701
Geregistreerd bij: NVVS

NVVS Logo