Consult

Wat gebeurt er tijdens een consult seksuologie?

Consult

Seksuele gezondheid is geen eenvoudig onderwerp om over te praten. Melanie van Heijst zorgt voor een sfeer van veiligheid en respect zodat die onderwerpen waar niet gemakkelijk over gepraat wordt toch aan bod komen en besproken kunnen worden.

Tijdens het eerste gesprek wordt het probleem zo compleet mogelijk verhelderd. De volgende vragen kunnen belangrijk zijn en worden besproken:

Nadat het probleem en de oorzaak voldoende helder zijn geworden wordt er vervolgens een plan van aanpak besproken. Wanneer zinvol kan er een lichamelijk onderzoek verricht worden, soms een laboratorium onderzoek.

Het boeken van een consult kan alleen via mail: contact@melanievanheijst.nl

Voor overige vragen ga je naar het contactformulier

Praktijk Melanie van Heijst

Verhindering

Het afzeggen en wijzigen van gemaakte afspraken is in de praktijk vaak erg lastig. Indien minder dan twee werkdagen van te voren wordt afgemeld - ongeacht de reden - kan een bedrag in rekening gebracht worden, afhankelijk van de duur van de consultafspraak. Dit is ook zo als je niet op je eerste afspraak komt. Die kosten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Afmelden kan via mail. Geef het asjeblieft door anders zit de arts onnodig op je te wachten.

Legitimatieplicht

Iedereen die op het spreekuur komt moet een geldig legitimatiebewijs meenemen. Dat is wettelijk verplicht. Natuurlijk wordt privacy behouden en zal er geen post noch andere communicatie naar derden gaan.

Betaling

Betalen met pin gaat niet, cash en internet bankieren is wel mogelijk. Zorg dan dat je zelf internet hebt en neem indien nodig je identifier mee.

De duur en de kosten van de consulten variëren afhankelijk van de vragen. Zie daarvoor de pagina prijslijst.

Doorverwijzing huisarts

Wil je als arts doorverwijzen naar Melanie van Heijst of wil je dat je arts je doorverwijst? Download hier het verwijsformulier.

Uitstrijkje baarmoederhalskanker

Vanaf 1 december 2016 kunt u helaas niet meer met uw oproep van het bevolkingsonderzoek (BVO) voor een uitstrijkje voor Baarmoederhalskanker bij de praktijk terecht.

Melanie van Heijst

Melanie van Heijst

Arts seksuele gezondheid
Arts Seksuoloog NVVS

Contact

E contact@melanievanheijst.nl

Adres

Fransebaan 592-B
(bovenste bel)
5627JM Eindhoven
Toegang alleen op afspraak

Ingang kliniek

KvK: 17270114 0000
AGB: 76085978
BIG: 59021523701
Geregistreerd bij: NVVS

NVVS Logo